Trainingen  >  Computer opschonen
Computer opschonen

Een computer heeft net als een auto onderhoud nodig. Door het gebruik van internet, het installeren en verwijderen van programma's en ook het algemene gebruik van de computer raakt uw computer vervuild. Als u regelmatig onderhoud pleegt aan uw computer kunt u langer probleemloos en veilig werken. Bovendien blijft uw pc sneller!

Door gebruik te maken van het internet, blijven diverse 'cookies' en bestanden op uw pc achter. Ook wordt er een geschiedenis bijgehouden van welke pagina's u heeft bezocht. Er kan zelf ongemerkt spyware op uw computer komen te staan.

Ook bij het verwijderen van programma's blijven er vaak restjes achter. Kleine bestanden waar bijvoorbeeld uw voorkeuren in staan of bestanden die bij het verwijderen van programma's niet worden opgeruimd.

Uw leert bij onze training de volgende zaken:

  • Computer opschonen algemeen
  • Internet geschiedenis en cookies verwijderen
  • Overbodige programma's verwijderen
  • Controleren en simpel verwijderen van spyware!

De training duurt ongeveer 2 uur en wordt in groepen van maximaal 8 personen gegeven.
Er worden het eerste uur voornamelijk zaken uitgelegd met tegelijkertijd oefeningen zodat u direct het geleerde in praktijk kunt brengen.

Dan volgt er een korte pauze met koffie en eetbare koekies, waarna er gelegenheid is voor het stellen van vragen. U mag uw eigen PC of laptop meenemen of anders gebruik maken van de aanwezige computers.

De training kost tijdelijk € 59,- per persoon en u kunt na training alle besproken zaken rustig teruglezen via onze site. Ook worden de tools die we tijdens de training gebruiken via de site aangeboden. De trainingen worden over het algemeen in de avonden gegeven.

U kunt zich via het aanmeld-formulier aanmelden en vervolgens krijgt u van ons een voorstel wanneer de training gegeven kan worden.