Cambridge audio
Malware Service
  • Cambridge audio
  • Malware Service
    Comflex helpt u van alle virussen en malware af

Last Virus of andere malware?
Last Virus of andere malware?
Een virus op uw computer kan erg vervelend zijn en een hoop problemen veroorzaken. Nu zijn sommige virussen relatief gemakkelijk zelf te lijf te gaan, maar bij hardnekkige virussen komen wij deze professioneel voor u verwijderen! We hebben hierbij de beschikking over onze experts en de beste technologische mogelijkheden.

Een virus is een stukje software dat zich net als spyware ongemerkt installeert op uw computer of laptop. Er is echter wel een verschil een belangrijk verschil waarneembaar wanneer we kijken naar een virus en spyware. Een virus kopieert zichzelf: het zal proberen andere computers te infecteren. Spyware kopieert zichzelf in het algemeen niet en is om die reden dan ook minder schadelijk voor een computernetwerk. Desalniettemin is het belangrijk om beide varianten van schadelijke software zo snel mogelijk effectief te (laten) verwijderen.

Virussen verspreiden zichzelf (met hulp van computergebruikers die onvoorzichtig met hun computer omgaan) op een zo onopvallend mogelijke manier om maar niet ontdekt te worden. Zo kan een virus zoveel mogelijk computers infecteren en uiteindelijk eventueel zelfs inzetten om bepaalde andere software te verspreiden of gegevens van gebruikers te achterhalen. Spyware wordt verspreid door programma's juist duidelijk aan te prijzen, zodat ze door onwetende gebruikers worden uitgevoerd.

Posted on woensdag 8 mei 2013 (Archive on woensdag 15 mei 2013)
Posted by host  Contributed by
Return    


RSS
Nu.nl
Duitsland verplicht ethische regels voor zelfrijdende auto's
Zelfrijdende auto's moeten in Duitsland altijd mensen beschermen als een ongeval dreigt. Ook als een auto daarmee dieren of de omgeving schaadt.
8/23/2017 4:48:39 PM
Nu.nl
Eerste indruk: Galaxy Note 8 is een S8+ met stylus en extra camera
Na drie jaar komt er eindelijk weer een Galaxy Note-telefoon naar Nederland. Een stylus, dubbele camera en betere specificaties moeten de Galaxy Note 8 onderscheiden van de S8 die eerder dit jaar op de markt kwam.
8/23/2017 5:00:54 PM
Nu.nl
Samsung onthult Galaxy Note 8 van 999 euro
Techgigant Samsung heeft op woensdag de Galaxy Note 8 onthuld. De smartphone heeft een dubbele camera en speciale stylus.
8/23/2017 5:06:53 PM
Nu.nl
Stichting Brein stopt makers van softwaretoepassingen voor illegale media
Stichting Brein gaat achter ontwikkelaars aan die toepassingen aanbieden om illegale content op mediaspelers af te spelen.
8/23/2017 8:12:41 PM
Nu.nl
Samsung-topman bevestigt komst van slimme luidspreker
Samsung is bezig met de ontwikkeling van een eigen slimme speaker die 'binnenkort' wordt gepresenteerd.
8/23/2017 9:39:42 PM
ERROR
Error processing: Tweakers
The remote server returned an error: (403) Forbidden.